Общи условия

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между МУЛТИ КОМФОРТ ГРУП ООД, наричано по-долу “Solnalampa.com; Уебсайт”, от една страна, и Потребителите на интернет страницата и https://www.solnalampa.com (наричани по-долу Потребители), от друга.

МУЛТИ КОМФОРТ ГРУП ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 204777468, със седалище и адрес на управление: гр. Стара Загора, ул. М.М. Кусев 34, имейл solnalampa@abv.bg , телефон +359 898 448245

С разглеждането на страниците, последването на линкове в Уебсайта и потвърждаване на поръчка в онлайн системата ни, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате с всички Общи условия, описани на тази страница.

  1. Декларация на поверителност

Нашата Политика на поверителност може да бъде прочетена ТУК. Чрез използването на Уебсайта , регистриране или покупка от него , Вие декларирате, че сте запознат с настоящата Политика на поверителност и давате съгласие за обработка на вашите данни.

  1. Условия за работа със Уебсайта

Регистрацията в Уебсайта не е задължителна. При финализиране на покупка ще попълните само полета, в които ще посочите данни, необходими за доставка на продуктите. Необходимо е да въведете коректни данни, както и телефон и/или email за връзка. За некоректно подадени данни и възникнали в следствие неточности и/или невъзможност за доставка при погрешен адрес, отговорността се носи от Потребителя. В такъв случай, таксата за изпращане на продукта на нов адрес се дължи от Вас.

Вашите данни не се споделят с трети лица, но могат да бъдат предоставени на органите на властта при законно изискване.

III. Поръчка

Поръчките на Solnalampa.com се приемат онлайн 24 часа в денонощие, без почивен ден, както и през дните на всички официални празници.

Всички цени на продукти , посочени в Уебсайта ни, са в български лева и включват ДДС. Цената е за 1 брой продукт и не включва доставка. Стойността и начина на доставка може да прочетете ТУК.

След като направите поръчка , ще получите автоматичен имейл , потвърждаващ получаването ѝ в системата на Уебсайта.

След обработка на вашата поръчка, ще се свържем на посочения от вас телефон, за да потвърдите поръчката. Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни след получаването на поръчката в системата ни.

Статусът на вашите поръчки може да бъде проследен във Вашия личен профил, ако сте регистриран потребител в Solnalampa.com

  1. Продукти

Нашите продукти са естествени и ръчно изработени, затова може да има разлика на цветовете / формите /размерите от артикула на снимката. Всяка солна лампа е уникална!

Ако сте поръчали продукт с изчерпана наличност, ще ви уведомим в най-кратък срок.

  1. Доставка

Доставката е за сметка на Потребителя и се извършва в рамките на 1-3 работни дни. Ние доставяме със “Спиди”. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма, пишете ни в “Бележки” при финализиране на поръчката. След като ви се обадим за потвърждение, ще променим начина на доставка според вашето желание.

По време на официални празници и почивни дни, поръчката ви ще бъде изпратена в първия работен ден.

Solnalampa.com не носи отговорност при забава на поръчки, възникнали при непредвидени и форс мажорни обстоятелства, като природни бедствия, забавяне от страна на куриерските фирми, грешно попълнени данни, невъзможност от страна на куриера да се срещне с получателя и др.

  1. Заплащане

Всяка поръчка се изпраща с наложен платеж. Заплащането се извършва на куриера при получаване на пратката.

VII. Отказ от продукт/Връщане на продукт/Рекламация

Отказ от поръчка, връщане на продукт или рекламация може да бъде направена на тел: +359 898 448245 или на имейл: solnalampa@abv.bg .

Отказ от поръчка, без всякакви последствия, може да бъде направена преди да сте получили имейл за вече изпратена поръчка.

Връщане на продукт без причина може да направите в рамките на 14 дни от датата на доставката при следните условия:

1.Да няма следи от употреба на продукта.

2.Продукта да е в оригиналната си опаковка. Опаковката не трябва да бъде нарушена, частично или цялостно скъсана.

3.Разходите по връщане на продукта са за ваша сметка.

Възстановяването на сумата на вашата покупка става, като ни изпратите продуктите до офис на Спиди, с опция за преглед и тест и наложен платеж на стойността, на която сте закупили продукта от нас. Ако условията по т. VII , 1, 2 и 3 са спазени, ние ще заплатим наложения платеж, като така ще получите вашата сума обратно. При неизпълнение на една от трите точки, няма да приемем вашата пратка.

За уточнение на начина на получаване на парични суми за рекламации или връщане на продукти, позвънете на +359898448245 или ни пишете на solnalampa@abv.bg .

Ако желаете да замените даден продукт с друг, изпратете ни го при условията , посочени при Връщане на продукт и ние ще изпратим новия. Разходите за куриерска услуга за всяка замяна на продукт са за сметка на Потребителя.

 

При несъответствие между поръчан и получен продукт, разходите за връщане и замяна за са наша сметка.

VIII. Абониране

Можете да се абонирате за новини , като попълните имейл адреса си в някоя от формите за абониране на Solnalampa.com. На имейла си ще получавате линкове към полезни статии или новини от нашия Уебсайт, талони за отстъпка на продукти, промоции и нови продукти.

Вашето съгласие за получаване на бюлетин може да бъде оттеглено по всяко време , като ни пишете на inplas@abv.bg.

  1. Авторски права

Правата на фотографските изображение и съдържанието, поместени в Solnalampa.com са наша интелектуална и авторска собственост . Възпроизвеждането, копирането или употребата на наши статии и изображения, може да се извършва само и единствено след наше писмено съгласие или при положение, че публикувате връзка/линк към оригиналния материал.

  1. Отказ от отговорност

Информацията или продуктите ни не са предназначение за диагностика, превенция, лечение, самолечение на здравословни проблеми и болести . Всяка интерпретация и употреба на нашите Продукти е грижа и отговорност на Потребителя.

Ако имате здравословен проблем или нужда от лечение, обръщайте се към компетентни медицински лица.

  1. Други

Общите условия могат да бъдат променяни или актуализирани без предизвестие по всяко време, затова следете тази страница редовно.

Ако сайта ни има проблеми, невалидни връзки или функционални грешки, може да ни уведомите на тел. +359 898 448245 или на solnalampa@abv.bg